Algemeen

Wij zijn wij?

Werken met Taal verzorgt sinds 2001 trainingen Nederlands waarmee je snel en efficiënt je doel bereikt, op de manier die het best past bij jou, je medewerkers of je organisatie. De leiding is in handen van dr. Linda Verstraten.

Waarom kies je voor Werken met Taal?

Met Werken voor Taal kies je voor jezelf: we stemmen de training helemaal af op jouw eigen wensen en behoeften. En je kiest voor docenten die veel ervaring hebben, gecertificeerd zijn en ontzettend veel plezier hebben in lesgeven.

Voor onze trainingen kennen we procedures en voorwaarden om de kwaliteit ervan te garanderen. Hier lees je daar meer over.

Wil je weten hoe we jou of jouw medewerkers kunnen ondersteunen? Bel 06 14 74 44 92 of vul het contactformulier in.

Maak kennis met de oprichter

De oprichter van Werken met Taal, dr. Linda Verstraten, is ook beoordelaar voor het Staatsexamen NT2 bij Cito en Bureau ICE. Ze werkte verder onder meer mee aan de lesmethode Code en schreef voor het NT2-onderwijs De omgevallen boekenkast. Lees meer over De omgevallen boekenkast en het werken daarmee.

Naast haar werk zet Linda zich actief in voor het behoud van bedreigde dieren en verzorgt zij rondleidingen in Artis, als vrijwilligster van de afdeling Publieksservice. Hier lees je daar meer over.

LinkedIn

Linda Verstraten

Algemeen

Over de trainingen van Werken met Taal

We bieden altijd een oplossing die perfect aansluit bij wat je wilt en nodig hebt. Dat bespreken we in een intakegesprek. Dat gesprek vormt de basis van de inhoud, het niveau en het traject van de training. In een vrijblijvende offerte zetten we daarna alle afspraken op een rijtje. Het is goed om daarbij ook onze algemene voorwaarden bij de hand te hebben.

Wat kost een training?

De kosten variëren, want die zijn afhankelijk van bijvoorbeeld:

  • het aantal trainingsuren dat nodig is;
  • hoeveel medewerkers aan de training deelnemen;
  • de voorbereiding die de trainer nodig heeft en het nawerk en correctiewerk;
  • de reistijd voor de trainer.

Persoonlijke gegevens

Hoe gaan we om met je persoonlijke gegevens? En als je voor je werk een training volgt, hoe praten we je werkgever dan bij over je vorderingen? Daarvoor geldt een privacyreglement.

Privacyreglement Download ons privacybeleid in pdf.

In deze pdf lees je ook wat ons cookiebeleid is.

Wat doe je als je een klacht hebt?

We werken goed en prettig samen met onze klanten, maar het kan natuurlijk gebeuren dat je ergens niet tevreden over bent. We willen ook dan graag snel een goede oplossing aanbieden. Neem daarom binnen tien dagen contact met ons op: bel ons op 06 14 74 44 92 of stuur een mailtje naar info@werkenmettaal.nl. We onderzoeken dan wat er aan de hand is en nemen daarna snel contact met je op.

Blijkt je klacht (voor een deel) terecht? Dan stellen wij iets voor om het goed te maken. Als je daarmee instemt, is de klacht afgehandeld. Komen we er samen toch niet uit? Dan starten we een klachtenprocedure.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze trainingen of onze werkwijze? Bel 06 14 74 44 92, stuur een mailtje of vul het contactformulier in.


Ik wil meer informatie.

Wil je een offerte? Of heb je een vraag of opmerking? Bel ons op 06 14 74 44 92, stuur een mailtje naar info@werkenmettaal.nl of vul dit formulier in.

reCaptcha